Šaltieji patiekalai

  • Kodas: 9789955224228
    1490
    2896 Sutaupykite 1406
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Skaičiuojama...

    Knygoje gausu nuotrukų, patarimų ir receptų.

    Autorius
    Reinhold Metz, Hans Szameitat
  • Šaltųjų patiekalų ruošimo principai – informacija apie produktus, gaminimo techniką ir maisto ruošimo būdus. Knygoje rasite beveik 2000 spalvingų nuotraukų ir išsamius jų aprašymus. Ši nauja knyga – kulinarų ir virėjų vadovas. Ši receptų ir patarimų knyga neišvengiamai reikalinga gaminant šaltuosius patiekalus ir ruošiant stalus su jais. Visoje knygoje gausybė nuotraukų, sunkesni gaminimo metodai suprantamai ir pateikiami aprašant kiekvieną darbo eigos etapą. • Detali ir svarbi informacija apie šiuos produktus: • žalumynus ir prieskonius • žuvį ir vėžiagyvius • naminių gyvulių mėsą • žvėrieną ir paukštieną • ir daugelį kitų. • Visi svarbiausi maisto gaminimo būdai, naudojami ruošiant šaltuosius patiekalus, su aprašymais, nuotraukomis ir pavyzdžiais. • Virtuvės prietaisai ir įrankiai, naudojami gaminant šaltuosius patiekalus • Daugybė naujų ir populiarių tradicinių šaltųjų patiekalų. Receptai, pagal kuriuos gaminami šie rafinuoti, kiekvienai progai tinkantys patiekalai: • vieno kąsnio užkandžiai • šaltos sriubos • salotos ir padažai • pirštais valgomi užkandžiai ir sušiai • gardūs sumuštiniai • šaltieji užkandžiais • drebučiai ir patiekalai su drebučiais • putėsiai ir parfė • paštetai ir terinai • sūriai • šaltieji patiekalai, patiekiami ant padėklų • Konkrečiais pavyzdžiais paremta informacija apie švediško stalo planavimą, organizavimą ir logistiką. Šiuolaikiški padėklų, lėkščių ir stalų išdėstymo ir puošimo būdai. Paprasti ir rafinuoti papuošimai iš daržovių ir kt.

  • Alternatyvios prekės